Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Πάρτυ με θέμα τη Νταίζη!

Πόσο με δυσκόλεψε το φετινό θέμα γενεθλίων της κόρης μου!Πόσο!Ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά!Δύσκολο να βρεις είδη πάρτυ με μόνη της τη συμπαθέστατη παπιούλα χωρίς να έχει μαζί τη φίλη της την ποντικίνα,αυτές οι δυό πάνε μαζί παντού.Ακόμα και σε πιατάκια,χαρτοπετσέτες,προσκλητήρια πάρτυ,σε όλα!Κι όμως,το κορίτσι μου ήθελε Νταίζη!Μόνη της!
Τέλος πάντων έψαξα από εδώ,έψαξα από εκεί,κι αποφάσισα να κινηθώ σε τόνους μωβ κυρίως συνδυασμένο με ροζ σε κάποια σημεία. Μωβ ποτηράκια,πιατάκια,χαρτοπετσέτες και μωβ-ροζ στολισμός:
Η υπέροχη αυτή τούρτα Νταίζη-υπέροχη και σε εμφάνιση αλλά και σε γεύση-φτιάχτηκε με μεράκι κατόπιν παραγγελίας στο φούρνο-ζαχαροπλαστείο Αλετράς στο Γέρακα!Απλώς με ένα τηλέφωνο και με μια φωτογραφία της Νταίζη που τους έδωσα,με εξυπηρέτησαν άψογα,την έκαναν ακριβώς όπως την ήθελε το κοριτσάκι μου και,φυσικά οι φίλες και οι ξαδέρφες της έπαθαν πλάκα μόλις την είδαν!!!Χαμός!
Έφτιαξα και πομ-πομ από χαρτί αφής σε μωβ χρώμα και το τραπέζι στρώθηκε με ροζ τραπεζομάντηλο και στολίστηκε με τις μωβ πλαστικές πιατέλες για τα σνακ και μωβ-ροζ τσαντάκια πλαστικά που βρήκα στο σούπερ μάρκετ!Πολύ ωραία!
Δε θα επεκταθώ στο μπουφέ που είχαμε,ήταν συνηθισμένος,όλα χειροποίητα από εμένα,τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού πεντανόστιμα,πίτσα,κλάμπ σάντουιτς,μακαρονοσαλάτα με τόνο και πατατοσαλάτα,ενώ παραγγείλαμε και σουβλάκια.
Θραύση έκαναν στο τέλος του πάρτυ,εκτός από τα λιπ γκλος για τα οποία σου μίλησα στο προηγούμενο ποστ και τα υπόλοιπα δωράκια-έκπληξη που επιφύλαξα στα καλεσμένα παιδάκια μας.
Κατέβηκα στο κέντρο μες στην εβδομάδα και από ένα μαγαζί που έχει χημικά προμηθεύτηκα πλαστικά μπουκαλάκια των 100 ml που τα γέμισα με αφρόλουτρο παιδικό.Έκανα και μια εκτυπωσούλα σε αυτοκόλλητο χαρτί και η ετικέτα ήταν έτοιμη.Τα αγόρια είχαν ετικέτα Ντόναλντ,για να μη μείνουν κι αυτά παραπονεμένα τα καημένα
και τα κορίτσια Νταίζη φυσικά,αφού ήταν η επίτιμη καλεσμένη στο φετινό μας πάρτυ των 4!
Όλα τυλίχτηκαν σε σελοφάν μαζί με τα λιπ γκλος και στολίστηκαν με μωβ κορδέλα!Των αγοριών συνοδεύτηκαν από ένα μπλε σφουγγαράκι!Ανάλογα με την ηλικία τους τα παιδιά πήραν μπουκαλάκια με διαφορετικά αφρόλουτρα, στα μεγάλα κορίτσια 12 και 13 ετών το αφρόλουτρο ήταν από το δικό μας,των ενηλίκων.
Έξτρα δώρο για τα κορίτσια μας ήταν τα βραχιολάκια που έφτιαξα με χαντρούλες περασμένες σε λάστιχο,γιατί τελευταία την έχω δει δημιουργός κοσμημάτων και μ'αρέσει πολύ!

Μιλάμε έγινε Χ-Α-Μ-Ο-Σ!!!Τα κορίτσια ξετρελάθηκαν!Τα έδωσα όλα στα δωράκια τους,μου βγήκαν πολύ όμορφα και χάρηκα πάρα πολύ που είδα στα ματάκια τους πόσο όμορφα πέρασαν και πόσο χαρούμενα έφυγαν από το σπίτι μας το βράδυ!
Θέλω να ευχηθώ στο θαυμάσιο αυτό πλάσμα,την κόρη μου,να είναι πάντα ευτυχισμένη με τους φίλους της και τους ανθρώπους που την αγαπούν δίπλα της!