Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Πάρτυ Μίκυ:Οι προσκλήσεις.

Ζω σε έναν κόσμο όπου ο Μίκυ είναι πανταχού παρών.Ζει στην τσάντα του παιδικού,στο ποτηράκι με το νερό,σε λούτρινα και άλλα κουκλάκια διαφόρων μεγεθών,σε μπλουζάκια,μπουφάν,σε αξεσουάρ,μιλάμε παντού,όπου γυρίσεις,έναν Μίκυ βλέπεις!Αν έχεις γιο 2 χρονών,όπως εγώ, τότε με καταλαβαίνεις.Πώς θα μπορούσε,λοιπόν, να μην κυριαρχεί ο Μίκυ και στο πάρτυ των 2 ετών του μικρού μου Δημητράκη?
Σου δείχνω εδώ πως με απλή χαρτοκοπτική και έναν εκτυπωτή μπορείς να φτιάξεις όμορφες προσκλησούλες για το πάρτυ του μικρού σου αγοριού που τρελαίνεται για τον Μίκυ,όπως ο δικός μου.
Σε έναν εκτυπωτή και σε χαρτί Α4 γράφεις τα στοιχεία του πάρτυ,όνομα,διεύθυνση,όπως θέλεις εσύ.Αν έχεις έγχρωμο,κάνε το δυάρι σε κόκκινο,αν δεν έχεις μπορείς να το αφήσεις κενό και να το ζωγραφίσεις στο χέρι με διάφορες τεχνικές πολύ απλά. Φτιάξτα έτσι ώστε να μπορείς να τα  κόψεις μετά μέσα σε ένα κυκλικό πλάισιο.
Σε μαύρο χαρτόνι και σε μέγεθος λίγο,περίπου μισό πόντο μεγαλύτερο από το Α4 σχεδίασε κύκλους με τη βοήθεια ενός cd η κάποιου άλλου κυκλικού αντικειμένου ή με διαβήτη και με δυο μικρότερα,κάνε τα αυτιά του μίκυ και κόψε.Έχεις έτσι το μαύρο κεφάλι του Μίκυ με τα αυτιά,πάνω στο οποίο κολλάς με κόλλα σχολική το στρογγυλό σου  χαρτί με τα στοιχεία της πρόσκλησης!Τέλειωσες!Εγώ από την πίσω πλευρά έγραψα το όνομα του παραλήπτη της πρόσκλησης με διορθωτικό blanco  σε μορφή στυλό.
Αν το θέμα σου είναι η Μίνυ,τότε μπορείς να βάλεις ένα φιόγκο από ροζ κορδέλα πουά ανάμεσα στα αυτιά!Και αντί για κόκκινο να χρησιμοποιήσεις ροζ χρώμα στον αριθμό.
Σε επόμενη ανάρτηση ακολουθούν κι άλλες ιδέες για στολισμό Μίκυ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου